En$emble.ucoz.com
Ghidul complet în metoda PTC de a cîștiga bani online!
Masuri de precautie si altele...
Meniul site-ului

Block title

Block title

Chat online
200

Statistica
xTrafic.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web SEO monitor
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Vizitatori unici
free counters

Schimb valutar


Reclama

Prieteni
Carti online ---->

http://globalbook.webs.md/

Bine ati venit, Vizitator 2024-07-15, 10:25 AM

Deci, dacă aţi decis să-i daţi PTC-ului o încercare şi să începeţi cîştiga ceva cash există cîteva măsuri de precauţie împotriva posibilelor înşelătorii, pe care ar trebui să le luaţi în consideraţie. Aşadar, înainte de a vă înregistra pe oricare site PTC sau de a învesti pe acesta este bine de a face următoarele lucruri:

1.Căutare Google - Primul şi cel mai simplu lucru pe care puteţi să-l faceţi este să utilizaţi "Google Search" pentru a vă informa despre site-ul respectiv. Ştiu, poate este banal să meţionez, dar uneori poţi să uiţi că există Google. Aceasta este o metodă simplă şi uşoară de a păzi de posibile înşelătorii, timp şi bani pierduţi. De obicei introducem spre căutare numele site-ului plus cuvîntul "Scam" (ceea ce din eng. înseamnă "înşelătorie"). De exemplu punem "AwSurveys Scam" şi apoi uitaţi-vă pe forumuri, bloguri etc. Dacă foarte multe persoane au doar păreri negative despre site-ul respectiv atunci cel mai probabil acel site este o înşelătorie şi trebuie privit cu mai multă suspiciune.
     Apropo de AwSurveys - un exmplu clasic de SCAM Site, adică site înşelătorie. Am fost şi eu membru activ a acestui cu ceva timp în urmă. Înainte de toate site-ul arăta foarte bine - Îţi dădea ca bonus de bun venit 7 site-uri de evaluat pentru care ca şi cum erai plătit între 4 şi 6 $ fiecare("surveys" în eng.). Astfel, după ce completai acele 7 evaluări aveai în cont 26 $, uşor, nu ? (eu aş spune că e prea uşor pentru a fi adevărat) O, şi de asemenea primeai cîte 1.25 $ pentru fiecare referal pe care-l recomandai să se înregistreze ca să fie înşelat şi el.
     Puteai să scoţi banii de pe AwSurveys doar dacă aveai minim în cont 75 $. şi ghici ce - Ei nu îţi mai trimiteau nici un alt site de evaluat. Ai făcut 26 de dolari şi restul banilor trebuie să vină de pe referali. Cu toate acestea acet site are un trafic destul de înalt. Cum reuşeşte proprietarul aducă noi membri pe site? În mod surprinzător ei au plătit cîţiva  membri, dar se pare că au făcut asta doar ca să continue să aducă noi membri pe site. Deci, să presupunem că 3 din 10 membri sunt plătiţi - Aceşti trei embri vor contiua să recomande persoane pe AwSurveys etc. De fapt majoritatea din site-urile pe care ca şi cum le evaluai şi primeai bani pentru asta erau tot fie ale aceluiaşi proprietar, fie erau într-un fel sau altul asociate cu proprietarul. De exemplu - aceleaşi MoneyBumper şi Socints, care figurau în acele evaluări plătite pe AwSurveys aparţin aceluiaşi proprietar - Aclarn Inc. A, şi încă ceva - proprietarul a făcut şi un mic efort de a contracara "zvonurile" că AwSurveys ar fi o înşelătorie făcînd în acest scop un mic site-anunţ care poate fi găsit al doilea pe listă dacă punem în Google sintagma "AwSurveys Scam". Ce interesant!
     Sfatul meu - Nu vă pierdeţi timpul pe acest site.
2. Analizați un pic site-ul. Dacă acel site are un forum este un semn bun. Dacă îţi sunt puse la dispoziţie orice alte metode de a comunica cu administratorii site-ului  cum ar fi chat, email, nr. de tel., etc.  atunci iarăşi sunt semne favorabile. Dacă nu există nimic dintre acestea probabil proprietarul site-ului se ascunde şi urmăreşte doar să acumuleze o sumă bună şi să dispară fără să plătească.

3. Înregistrare.
  Dacă ai găsit ceva suspect la un oarecare site dar totuşi ai decis să-l încerci atunci ar trebui să iei cîteva măsuri de precauţie: Nu da niciodată informaţia ta personală: Pune un nume fals, dacă acolo se cere un nume; Adresa ta de Email AlertPay sau PayPal - pune alta, nu o pune pe cea adevărată, iar cînd va veni timpul de solicitat banii şi ai mai căpătat ceva încredere în acel site poţi să te duci să o schimbi. Tot ce trebuie să le dai este o adresă de Email validă pentru a confirma contul. Şi nu utilizaţi adresa voastră de Email principală, pentru că s-ar putea întîmpla ca  site-ul să fie o înşelătorie şi acesta să adune informaţie care să o folosească împotriva ta sau să o vîndă la spameri etc.
Şi încă un lucru foarte important - Parola: Nu folosiţi aceeaşi parolă la fiecare site PTC, asiguraţi-vă că este diferită şi greu de ghicit pentru s-ar putea să se întîmple ca anumiţi hackeri să vă ghicească parola pe alte site-uri PTC şi astfel să vă fure contul. De exemplu, un hacker crează un site PTC nou şi tu te înregistrezi pe acela utilizînd acelaşi nume şi parolă ca şi la Neobux, de exemplu, acesta din urmă ia şi încearcă să vadă dacă un asemenea nume şi parolă există pe neobux, se loghează, pune adresa sa de alertpay şi-ţi fură banii etc.

Dacă site.ul îţi oferă posibilitatea de a alege două parole, aşa cum face şi neobux, de exemplu, atunci folosiţi această opţiune!

4. Blogging. După ce v-aţi înregistrat pe un site puteţi să creaţi un blog şă să împărtăşiţi experienţa voastră cu acel site care le va fi foarte utilă celorlalţi şi în acest fel veţi putea aduna şi referali care se vor înregistra prin bannerle voastre. Faceţi blogul interesant şi util pentru cititori şi nu puneţi doar bannerele şi atît.

5. Învestire în site-uri. Pe scurt - Nu este recomandat de a învesti în site-uri noi, măcar aşteaptă să prmeşti prima plată. Cîntăreşte foarte bine lucrurile înainte de a decide să învesteţti ceva bani pe orice site. Dacă ai învestitit fii sigur să monitorizezi frecvent site-ul şi să-ţi scoţi investiţiile de acolo dacă apar semne de suspiciune la acel site. Un site, mai ales dacă este nou poate să plătească azi şi mîine să nu mai plătească aşa atenţie cu învestţiile.

6. Cînd scoatem banii.
  Odată ce ai ajuns la suma minimă de plată - scoate banii, nu aştepta pentru că lucrurile se pot schimba repede, cu atît mai mult dacă este vorba de un site nou. Dacă pe Neobux, Clicksia sau pe alte site-uri de elită unde ai mai scos şi ştii că banii sunt în siguranţă şi poţi să mai aştepţi pînă ce acumulezi  mai mult, atunci pe site-urile noi nu aştepta şi scoate, măcar prima plată. Unele site-uri aşa cum sunt NeoBux efectueză plăţile instantaneu, ceea ce este un lucru foarte bun, pentru că în felul acesta poţi să ştii imedeiat dacă site-ul plăteşte şi mai face să rămîi acolo. Altele plătesc peste cîteva zile de la solicitare, sau la o anumită zi a lunii. Cel mai rău lucru este cînd site-ul nu plăteşte în termenii stabiliţi. Atîta timp cît site-ul plăteşte în termenii stabiliţi este OK. Dacă în regulamentul intern scrie de exemplu că plata se efectuează în zece zile lucrătoare şi tu aştepţi deja de o lună plata şi aceasta nu ajunge, atunci acest lucru ar trebui să-ţi trezească suspiciuni privind viabilitatea site-ului. Cu toate acestea încercaţi să vă menţineţi contul activ. Pe majoritatea site-urilor poţi să rămîi activ atîta timp cît te loghezi măcar o dată pe lună şi vizionezi cel puţin o reclamă. Asigură-te că ai făcut acest lucru pentru că altfel proprietarul va avea motiv să-ţi şteargă contul. Fiecare site este diferit, aşa că verifică regulile şi termenii cu privire la dezactivarea conturilor pentru inactivitate.
Copyright MyCorp © 2024
Ensemble.ucoz.com --> ghidul complet în metoda PTC de a cîștiga bani online!
Găzduit de către uCoz