En$emble.ucoz.com
Ghidul complet în metoda PTC de a cîștiga bani online!
Citi bani pot sa fac prin PTC?
Meniul site-ului

Block title

Block title

Chat online
200

Statistica
xTrafic.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web SEO monitor
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Vizitatori unici
free counters

Schimb valutar


Reclama

Prieteni
Carti online ---->

http://globalbook.webs.md/

Bine ati venit, Vizitator 2024-06-25, 11:52 PM

*Este o întrebare frecventă şi desigur că legitimă pe care şi-o pune fiecare cînd se ciocneşte cu domeniul PTC.
În primul rînd PTC nu este o metodă de a ajunge bogat repede, ci o modalitate de face ceva bani de buzunar pe lîngă venitul de bază. Desigur că poţi să ajungi să faci mult mai mult decît nişte bani de buzunar, dar la început venitul poate să fie destul de modest. Probabil că fiecare măcar o dată a dat peste vre-o reclamă de genul "Te-ai săturat să trăieşti din salariul mic şi să te zbaţi în dileme financiare?Alătură-te acum, poţi cîştiga sute şi mii de $$$ pe lună sau chiar pe zi. Nu rata această oportunitate. Această afacere chiar funcţionează  etc." PTC-ul adevărat nu este o frenezie de acest gen ci o mijloc real şi legitim de a realiza un venit suplimentar. Nu afirm că nu ar exista  şi alte metode, poate  mai profitabile de a face bani, ci doar că aceasta este o metodă accesibilă, care funcţionează şi a fost verificată de mine însumi.
*În principiu cîştigul lunar din PTC depinde 3 factori principali:
1. Numărul de site-uri pe care ești înregistrat și activ:
Pe cît mai multe site-uri vei fi activ pe atît cîştigul tău total va fi mai mare, este un lucru firesc.
2. Numărul de referali pe care îl ai la fiecare site și cît de activi sunt aceștea:
Pe site-uri ca NeoBux sau Onbux unde rata de cîştig de pe activitatea referalilor este foarte mare acest factor este aproape că esenţial pentru un cîştig lunar satisfăcător. Aceste 2 site-uri au un potenţial enorm de cîştig dacă încludem în ecuaţie referalii. Referalii pot fi obţinuţi gratuit sau pot fi închiriţi sau cumpăraţi.
Mai mult despre cum să obţii referali aici.
3. Statusul pe care îl ai pe site: De obicei, există 2 feluri statusuri principale pe site-uri de tip PTC:
-membru standard (sau gratuit)
-membru cu plată (premium) (pe fiecare site denumirile pot să varieze, de exemplu pe NeoBux, se numeşte "Golden")
*Ca membru cu plată vei avea posibilităţi de cîştig mult mai avansate, spre deosebire de membrul standard.
Să luăm spre exemplu NeoBux: Ca membru standard ai 0.01 $ de pe click şi 0.005 $ de pe click-ul referalului şi undeva 4-5 reclame pe zi. Ca membru Golden ai 0.01 $ de pe click şi 0.01 $ de pe click-ul referalului (ceea ce este dublu!), plus la asta ai cîte 9-10 reclame pe zi. Iar limita numărului de referali direcţi creşte  de asemenea.
* Pe lîngă aceşti 3 factori mai este şi numarul mediu de reclame  pe care le primeşti pe site-urile unde numărul de reclame pe zi variază aşa cum este Hits4Pay sau MatrixMails, Clickssia, spre exemplu.
*Pe unele site-uri aşa cum este Clicksia, Incentria, DonkeyMails sau JillsCliclCorner este posibilitatea de a cîştiga şi din înregistrări pe site-uri, de la 0.10 $ la 0.50 $ pe înregistrare ceea ce poate să adauge mult la cîştigul total.
Cîştigul minim garantant:
*Ca să avem în imaginaţie nişte cifre clare haideţi să calculăm cît poţi face minim pe lună doar cu NeoBux şi OnBux, fără referali şi ne luînd în calcul şi celelalte site-uri PTC. Ai 4  reclame pe zi a cîte 0.01 $ pe fiecare site, 30 zile pe lună, avem : (4+4) X 0.01 $ X 30 zile = 2.40 $ /lună. Acum cît timp efectiv îţi ia să faci aceşti 2.40 $? Pentru a viziona 2 reclame deodată (una pe onbux si una pe neobux) ai nevoie de 30 sec, deci ai nevoie de 2 minute pe zi pentru a viziona 8 reclame.   2 min X 30 (zile) = este egal cu exact o oră. Deci , ca să faci 2.40 $ ai nevoie de exact o ora şi asta asta în timp ce te poţi ocupa de treburile tale la calculator, nu este necesar să-ţi rezervi timp special pentru asta. Cine-ţi dă acuma 2.40 $ pentru că stai în faţa calculatorului?
Acum acesta este minimul garantat, cel mai modest scenariu de cîştig, fără referali şi fără alte site-uri PTC.
*Să includem în acelaşi  scenariu  cîte 3 referali pentru fiecare site care vizionează cîte 4 reclame pe zi, de la care ai cîte 0.005 $ pe click, timp de 30 zile, avem:  2.40 $ + (3+3) X 4 X0.005 $ X 30 = 2.40 $ + 3.60$ = 5$
Deci, cu 3 referali pentru fiecare site ai 5 $ timp de o lună sau 5 $ /oră efectiv.
* Dar cu 10 referali pe fiecare din cele 2 site-uri?  Vei avea în total  17$ şi asta în mai  puţin de o oră, oră în care poţi face şi altceva la calculator. Practic îţi poţi achita factura la lumina şi internet din cîştigul de pe neobux şi onbux timp de o oră.
Dar asta este doar scenariul cu NeoBux şi Onbux. Dacă avem încă vreo 10-20 minute libere pe zi atunci putem să ne înregistrăm şi pe alte site-uri. Dacă ne înregistrăm şi suntem activi pe tote site-urile de pe acest blog, chiar şi fără referali vom cîştiga în mediu minimum 0.50 $ pe zi ceea ce este 15 $ pe lună. Vizionarea reclamelor pe toate site-urile ne ve lua maxim 10-20 minute. Iar dacă vom avea şi pe celelalte site-uri cel puţin cîte 3 referali?  - Cîştigul creşte substanţial. Dar dacă vom avea 10? Cîştigul creşte exponenţial!
Potenţialul real de cîştig doar cu NeoBux:

*Acum, pentru a ne putea imagina potenţialul de cîştig pe care îl putem realiza numai cu Neobux, ne luînd în calcul alte site-uri privim exemplele de mai jos (acest calculator a cîştigurilor poate fi găsit pe site-ul NeoBux, în secţiunea Help, aici):
-Membru Standard, 100 referali = 61.20 $ / lună


-Membru Standard, 300 referali = 181.20 $ / lună

- Membru Golden, 500 referali = 602.70 $ / lună:

Dar potenţialul de cîştig este aproape infinit:
                              
                


Bine înţeles că n-o să cîştigi aşa de mult din prima zi. Este nevoie de ceva răbdare şi dorinţă de a învăţa  şi de a experimenta. Toţi au început cîndva de la zero, iar acum cîştigă destul de bine doar pentru au avut răbdare, perseverenţă şi au fost curioşi să încerce. Şi la urma urmei nu te costă absolut nimic, poate doar o fărîmă din timpul tău preţios.
*Concluzie: În lumina celor expuse mai sus, cercetaţi şi vă informaţi (pe Forumul Neobux, pe Google, pe alte forumuri de pe internet) - şi faceţi statisticile şi calculele singuri ca să ajungeţi la concluzia proprie dacă merită timpul vostru această activitate. Dacă consideraţi că nu merită, atunci încercaţi altceva.
Copyright MyCorp © 2024
Ensemble.ucoz.com --> ghidul complet în metoda PTC de a cîștiga bani online!
Găzduit de către uCoz