En$emble.ucoz.com
Ghidul complet în metoda PTC de a cîștiga bani online!
Cum primim banii cîștigați
Meniul site-ului

Block title

Block title

Chat online
200

Statistica
xTrafic.ro TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web SEO monitor
Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Vizitatori unici
free counters

Schimb valutar


Reclama

Prieteni
Carti online ---->

http://globalbook.webs.md/

Bine ati venit, Vizitator 2024-06-26, 0:26 AM

   Unele site-uri plătesc atît prin AlertPay, cît şi prin Paypal, altele doar prin una din aceste două modalităţi. În Republica Moldova oficial este disponibil doar serviciul de plăţi electronice AlertPay, dar se pare că este posibil,  cu anumite carduri de la anumite bănci din Republica Moldova  să scoţi bani şi de pe PayPal. Lista cardurilor care par să meargă cu PayPal pot fi găsite pe acest forum, aici. (ne uităm la postarea nr.0, adică prima, autorul subiectului a făcut un mic bilanţ al cardurilor din Rep. Moldova care sunt acceptate şi care nu sunt acceptate pentru PayPal, conform afirmaţiilor persoanelor de pe forum şi a altor surse). Desigur cînd vom face înregistrarea pe PayPal va trebui să indicăm altă ţară decît Republica Moldova, de obicei România. Eu personal încă nu am încercat să-mi creez cont PayPal cu card din Rep. Moldova, dar cred că în scurt timp voi încerca şi voi posta rezultatul pe blog. 
În acest sens, dacă sunteţi din R. Moldova şi decideţi să vă faceţi  card Visa pentru AlertPay, făceţi-vă unul care va putea folosit şi pentru PayPal.
        Pe de cealaltă parte , în România sunt disponibile oficial atît AlertPay, cît şi PayPal, astfel, dacă eşti din România  vei putea folosi oficial ambele sisteme de plăţi.
         Astfel, banii se primesc în felul următor:
  • NeoBux/OnBux etc.
Mai întîi banii pe care îi vei face se vor acumula pe contul tău Neobux. Cînd vei fi ajuns la cel putin 2 $ vei putea să îi revendici pe contul tău AlertPay sau PayPal.
  • AlertPay/PayPal etc.
După ce vei fi revendicat banii tăi de pe Neobux şi vei primi banii pe contul tău Alertpay îi vei putea scoate de acolo prin 3 modalitaţi:
a) transfer pe cont bancar (15 $ pe transfer)
b) prin cec; (4 $ ca să primeşti cecul)
c)  pe card bancar (5 $ pe transfer) .Această modalitate mi se pare cea mai optimă deoarece taxa este doar 5 $ (plus careva commision al băncii locale – la unele bănci acest comision este aproape simbolic, de exemplu  poate fi doar 0.8% din suma transferată - o nimica toată, în timp ce la altele poate să fie 0.8 % + 1.5 Euro ceea ce este deja mai mult, de aceea consultaţi informaţia cu privire la tarife înainte de a vă face card). Informaţia cu privire la taxele generale AlertPay pot fi găsite pe site-ul lor oficial , aici  Iată ilustrativ : Modalităţile de transfer de pe AlertPay  
            Cu PayPal este de două ori mai ieftin decît cu Alertpay - 2.5 $ sau 2 Euro. Scoaterea banilor de pe Paypal se poate efectua doar prin card bancar sau prin cont bancar SUA.
Aşadar dacă alegeţi AlerPay veţi plăti 5 $ pentru fiecare transfer pe card indiferent de sumă (comisionul băncii locale poate fi neglijat dacă este vreo 0.8 %). Dacă alegeţi PayPal veţi plăti 2.5 $ pe transfer pe card indiferent de sumă. Atenţie, dacă sunteţi din Rep. Moldova doar anumite carduri vor merge cu PayPal. Pentru mai multe informaţii legate de care carduri merg şi car nu consultaţi acest forum - aici (postarea 0)
O persoană concretă mi-a spus mie personal că cu o anumită bancă din Rep. Moldova contul său PayPal funcţionează fără probleme, plus la asta comisionul pentru transfer pe card este de doar 0.8 % ! Vineri, 20 ianuarie trebuie să iau cardul şi să încerc să-l verific cu PayPal. Am să postez rezultatul pe blog. Pentru mai multă informaţie referitor la bancă imi scrieţi pe mail.
  • Cont bancar/Card VISA etc.
După ce au ajuns banii pe contul/cardul tău bancar  deja te duci cu buletinul de identiate şi scoţi banii de la banca ta sau direct de la bancomat în cazul cardului bancar. Taxele pentru creare a cardului, pentru deservire anuală sau alte taxe pentru transferuri băneşti variază de la bancă la bancă, aşa cum am menţionat şi mai sus, uneori chiar foarte mult poate să varieze de aceea informaţi-vă despre aceste detalii şi alegeţi  banca şi cardul care este mai avantajos. Tarifele pot fi găsite pe site-urile băncilor sau sunaţi şi intrebaţi direct dacă ceva nu este clar. De asemenea asiguraţi-vă că cardul respectiv este bun pentru transferuri online etc. Nu este necesar să vă grăbiţi cu crearea cardului la bancă - veţi avea timp destul pentru asta. Înainte de toate informaţi-vă bine.

Iată ilustrativ, procesul per ansamblu:
NeoBux-AlertPay-Card (la fel şi cu PayPal)
Copyright MyCorp © 2024
Ensemble.ucoz.com --> ghidul complet în metoda PTC de a cîștiga bani online!
Găzduit de către uCoz